Het Schlagerfestival komt met zomereditie naar Middelkerke!

Terug naar overzicht
Het Schlagerfestival komt met zomereditie naar Middelkerke!

De piek van de tweede coronagolf lijkt stilaan achter de rug, een razendsnelle innovatieve evolutie met betrekking tot sneltesten en vier vaccins klaar om massaal uitgerold te worden. Een mens zou dus van minder terug durven dromen van polonaises en feestavonden!

“We zijn zeer gedreven om na maanden zonder livemuziek het onderste uit de kan te halen voor de fans en artiesten van het Nederlandstalige lied”, klinkt het bij de organisatie. “Middelkerke biedt een fantastische locatie om een allereerste keer op uitstap naar zee te gaan met ons festival en ook partner Dag Allemaal is enorm enthousiast om er een topeditie van te maken.”

Ook vaste presentator van dienst Kürt Rogiers en de artiesten kijken enorm uit naar deze eerste zomerse editie van Het Schlagerfestival. “Het gaat goed doen om na zoveel maanden opnieuw te kunnen optreden, om fans en collega's terug te zien. Ik sta letterlijk te trappelen om in juli op het podium van Het Schlagerfestival aan zee te staan”, aldus een enthousiaste Bart Kaëll.

De zomerse uitvoering van Het Schlagerfestival vindt plaats in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dit innovatieve, tijdelijke evenementencomplex is een initiatief van Sportpaleis Group - marktleider op het vlak van venuemanagement in ons land - en krijgt de volle medewerking van de gemeente Middelkerke en partner Proximus.

“Zoals het er nu naar uitziet, wordt het vanaf de zomer bijzonder druk met op de agenda een groot aantal verplaatste én nieuwe concerten en evenementen. Met deze pop-up arena kunnen we dit grotere aanbod ook faciliteren", aldus Jan Van Esbroeck, ceo van Sportpaleis Group. De Proximus Pop-Up Arena zal van midden juni tot eind augustus in Middelkerke (vrijetijdspark aan de Westendelaan) onderdak bieden aan zeer uiteenlopende evenementen en concerten. Op zaterdag 17 juli vindt er de allereerste zomereditie van Het Schlagerfestival plaats.

De ticketprijzen bedragen 35, 40 en 45 euro. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 8 december om 10u via schlagerfestival.be of teleticketservice.com.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie