Jordy Vannett (23) uit Maldegem wint de allereerste Schlagerfestival Zomereditie -talentenjacht
Jordy Vannett (23) uit Maldegem wint de allereerste Schlagerfestival Zomereditie -talentenjacht “Ik ging eigenlijk nooit meer deelnemen aan een wedstrijd”
Kim Debrie enthousiast over nieuwe rol als presentatrice van Het Schlagerfestival Zomereditie 2023
“Van de veilige omgeving van de radiostudio naar het grote podium in Middelkerke. Ik voel het al kriebelen” - Kim Debrie
Bekijk hier onze tv-spot!
Op zaterdag 15 juli 2023 kan je, voor de derde keer, terecht in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke voor de zomereditie van Het Schlagerfestival.
We organiseren een talentenjacht!
Omdat de organisatie graag haar steentje bijdraagt in het vinden naar nieuw Schlagertalent, organiseert ze dit jaar een heuse talentenjacht. Na het doorstaan van enkele voorrondes krijgt de winnaar een plekje op het Schlagerfestival Zomereditie-podium.
We verwelkomen bekend talent op ons podium in Middelkerke
Op zaterdag 15 juli 2023 trekt de Schlagerfestival-colonne voor het derde jaar op rij richting Middelkerke voor een spetterende Zomereditie in de Proximus Pop-Up Arena. Naast De Romeo’s, Christoff, Luc Steeno, Bram & Lennert en Jettie Pallettie, worden ook Jo Vally en Johan Veugelers op het podium verwelkomd.
Foto's zomereditie 2022
Bekijk hier de foto's van de zomereditie in 2022.
Schlagerkoningin Laura Lynn kwam in Middelkerke een handje toesteken bij de opbouw van de Proximus Pop-Up Arena!
'Die zijn hier allemaal zo druk aan het werken, dus ik dacht: ik zal even meehelpen. Een kwartiertje is meer dan voldoende, want een dag is misschien wat te zwaar', zegt een lachende Laura Lynn met een stevige knipoog.
Onze schlagersterren warmden in een go-cart de Middelkerkse dijk op voor de 2de zomereditie van Het Schlagerfestival
Het was een opmerkelijk zicht: De Romeo’s, Lindsay, Sasha Rosen én Yves Segers die samen met de burgemeester Jean-Marie De Decker in een go-cart rondreden op de dijk van Middelkerke.
Nieuwe namen op ons podium in Middelkerke!
Het Schlagerfestival Zomereditie 2022 verwelkomt op zaterdag 16 juli ook De Romeo's, Sasha & Davy en Johan Veugelers. Zij zijn deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke alvast in het uitstekende gezelschap van Christoff en Laura Lynn die eerder werden bekendgemaakt.
Foto's editie 2021
Bekijk hier de foto's van editie 2021!
Zomerbar Ipanema Beach
Op de plaats waar zich de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke bevindt, ligt ook de zomerbar Ipanema Beach Club. Het zomers concept van de Hasseltse discotheek Versuz staat garant voor de leukste zomerdagen in een zuiderse setting. Op een boogscheut van de kustlijn van Middelkerke geniet je gezellig van heerlijke cocktails met de juiste zomervibes.
Proximus Pop-Up Arena
Op dinsdag 11 mei kreeg de evenementensector het langverwachte perspectief. De vooropgestelde maximum aantallen bezoekers zijn perfect gedimensioneerd op de capaciteit van dit innovatieve zaalconcept. In juli zal de Proximus Pop-Up Arena tot maximaal 2.500 bezoekers kunnen ontvangen mét mondmasker en een stoel tussen elke reservering. In augustus kan dat aantal verhoogd worden, met inachtname van extra maatregelen.
Het Schlagerfestival komt met zomereditie naar Middelkerke!
Het Schlagerfestival pakt uit met een allereerste zomereditie op zaterdag 17 juli 2021 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het team dat elk jaar instaat voor de programmatie en organisatie van het enige echte Schlagerfestival in Ethias Arena Hasselt is achter de schermen volop bezig met de voorbereidingen van de allereerste zomereditie. Met oa. Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo's en Gene Thomas belooft het een schitterende zomeravond te worden.
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie