Proximus Pop-Up Arena

Terug naar overzicht
Proximus Pop-Up Arena

Sportpaleis Group ontvouwde in de zomer van vorig jaar plannen om in Middelkerke een tijdelijke arena te bouwen. De ontwikkelingen van het coronavirus stelde dit project meer dan eens in vraag. Op dinsdag 11 mei kreeg de evenementensector het langverwachte perspectief. De vooropgestelde maximum aantallen bezoekers zijn perfect gedimensioneerd op de capaciteit van dit innovatieve zaalconcept. In juli zal de Proximus Pop-Up Arena tot maximaal 2.500 bezoekers kunnen ontvangen mét mondmasker en een stoel tussen elke reservering.

“Het hele team achter onze arena’s en theaters staat in de startblokken om met enorm veel goesting aan de slag te gaan”, aldus Jan Van Esbroeck, CEO van de Sportpaleis Group. We gaan al onze expertise kunnen aanwenden om de bezoekers een heerlijke concertervaring aan te bieden.”

“Genieten van muziek en de gezonde zeelucht”
Ook burgemeester Jean-Marie Dedecker is verheugd over de aangekondigde versoepelingen: “De indrukwekkende concertkalender zal voor een groot stuk het ritme van ons fantastische zomeraanbod bepalen. Ik heb het de afgelopen weken al vaker gezegd: in Middelkerke kan je in de meest veilige omstandigheden genieten van de gezonde zeelucht. En dankzij de komst van de Proximus Pop-up Arena gaat die ademhalingsfrequentie ferm de lucht in gaan, want de mensen gaan naar adem snakken bij de optredens van de aangekondigde topartiesten.”

“Een mooie muzikale zomer voor iedereen”
Jim Casteele, Chief Consumer Market Officer van Proximus: ‘We kijken met zijn allen meer dan ooit tevoren uit naar een zomer vol muziek en het delen van unieke live ervaringen met vrienden of familie. Proximus is sinds jaar en dag een trotse partner van de mooiste zomerfestivals en beste concertzalen van ons land. We zijn dan ook bijzonder opgetogen over de samenwerking met de Sportpaleis Group en de creatie van de Proximus Pop-Up arena. In lijn met onze strategie kunnen we hier in de beste omstandigheden onvergetelijke momenten aanbieden en de meest relevante content aan onze klanten presenteren op Pickx.”
“We zijn verheugd een podium te kunnen zijn voor straffe lokale en internationale artiesten. Op de Pickx stage zullen we in deze aantrekkelijke concertzaal bovendien op een aantal concerten opkomende artiesten presenteren aan het bredere publiek. We zijn ook verheugd dat de Sportpaleis Group mooie ambities koestert op het vlak van duurzaamheid en innovatie. Ik kijk uit naar een mooie muzikale zomer voor iedereen.”

De Proximus Pop-Up Arena opent haar deuren voor het eerst begin juli 2021 en blijft hét concertcentrum van de kuststreek tot eind augustus.


Alle informatie en updates zijn te vinden op www.proximuspopuparena.be.

Proximus Pop-Up Arena
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie