Talentenjacht Schlagerfestival Zomereditie

Talentenjacht Schlagerfestival Zomereditie

Omdat de organisatie graag haar steentje bijdraagt in het vinden naar nieuw Schlagertalent, organiseert ze dit jaar een heuse talentenjacht. Na het doorstaan van enkele voorrondes krijgt de winnaar een plekje op het Schlagerfestival Zomereditie-podium.

Als organisatie van het Schlagerfestival is het belangrijk om te investeren in nieuw Schlagertalent, om ervoor te zorgen dat het genre overeind blijft. Daarom hebben we besloten om ons zomerpodium in Middelkerke te gebruiken om nieuw talent hun eerste podiumervaring te laten opdoen. Vanaf vandaag kunnen kandidaten zich inschrijven voor de talentenjacht, die na enkele voorrondes een winnaar zal opleveren. De winnaar krijgt een plekje tussen onze bekende en ervaren Schlagerartiesten. Inschrijven kan tot zondag 21 mei 2023 om 16u met een leuke video via de website. Het belooft een fantastisch leuk, muzikaal avontuur te worden. Zowel voor de toekomstige artiesten als voor ons. We zijn alvast erg benieuwd!”, klinkt het enthousiast bij Luc Koenen, showdirector van Het Schlagerfestival.

Deelnemers schrijven zich in door via WeTransfer een mail te sturen naar media@pse-belgium.com. Deze mail bevat 2 documenten: enerzijds het inschrijvingsdocument, volledig ingevuld en ondertekend, en anderzijds een filmpje met de opname van één lied, nummer of muzikaal werk naar keuze.

Je kan ook het wedstrijdreglement hier terugvinden.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie